KVKK ve Gizlilik Politikası

KVKK ve Gizlilik Politikası

Kişisel Verilerin Korunması Hakkında Bilgilendirme ve İletişim Onayı

Nirvana Otel olarak, “Kişisel Verilerin Korunması Kanunu” hakkında sizi bilgilendirmek isteriz. Kişisel Verilerin Korunması Kanunu ile başta özel hayatın gizliliği olmak üzere, kişilerin temel hak ve özgürlükleri ile kişisel verilerinin korunması amaçlanmaktadır.
Web sitemiz üzerinden gerçekleştirdiğiniz başvurularınızda ve tarafımıza gönderdiğiniz mesajlarınızda ilettiğiniz kişisel verilerinizi Nirvana Otel olarak, otel konaklama hizmetlerimize yönelik yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve sunduğumuz hizmetlerimize yönelik tanıtım ve bilgilendirmelerimizi yapabilmek amacıyla, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamında “Veri İşleme” olarak kabul edilen kaydetme, saklama, güncelleme, sınıflandırma ve mevzuatın izin verdiği üçüncü kişilerle paylaşma veya onlara devretme şeklinde işleyebilmekteyiz.

Yukarıda verilen 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki bilgilendirmeye istinaden, kişisel verilerinizi ve özel nitelikli kişisel verilerinizi işlememize onay vermeniz halinde;

  • Otel konaklama hizmetlerimiz kapsamındaki yükümlülüklerimizi yerine getirebilmek ve bu hizmetler kapsamındaki taleplerinizin karşılayabilmek amacıyla,
  • Hizmetlerimiz için yapılan aydınlatma kapsamında, tarafınıza uygun fırsat ve kampanyaları oluşturabilmek ve bu hizmetlere yönelik tanıtımlar ile pazarlama yapabilmek, planlanma, istatistik, analiz, müşteri memnuniyeti ve müşteri ilişkileri yönetimi çalışmaları yapabilmek amacıyla,

tarafımızdan ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek ve yükümlülüklerimizi yerine getirmek üzere hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, program ortağı kuruluşlardan ve diğer üçüncü kişilerden, kayıtlarımızda yer alan ya da ileride tarafımıza bildireceğiniz iletişim adreslerinize, otelimizin hizmetleriyle ilgili bilgilendirme, tanıtım, kampanya ve pazarlama faaliyetleriyle ilgili SMS, telefon veya e-posta yoluyla tanıtımlar, bilgilendirmeler ve bunlara ilişkin ticari elektronik iletiler almayı kabul etmiş ve kişisel verileriniz ile özel nitelikli kişisel verilerinizin tarafımızca ve ticari faaliyetlerimizi yürütmek ve yükümlülüklerimizi yerine getirmek üzere hizmet aldığımız, işbirliği yaptığımız, program ortağı kuruluşlar ve diğer üçüncü kişilerce, “Veri İşleme” kapsamında işlenmesini onaylamış olursunuz.

Dilediğiniz zaman Nirvana Otel’e başvurarak bilgilerinizin eksik ya da hatalı işlendiğini düşünüyorsanız düzeltilmesini isteyebilir, kişisel verilerinizin işlenmesi ve ticari iletilerin gönderimiyle ilgili tercihinizi değiştirebilir, kanunun 7. maddesinde öngörülen şartlar çerçevesinde bilgilerinizin silinmesini ya da yok edilmesini talep edebilirsiniz. Kanun kapsamındaki haklarınızdan yararlanmak için başvurularınızı tarafımıza yazılı olarak iletebilirsiniz. Detaylı bilgi almak için Kişisel Verileri Koruma Kurumu’nun internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Gizlilik Politikamız

Müşteri memnuniyetine ve güvenliğine verdiğimiz önem kapsamında, web sitemiz üzerinden tarafımıza iletmiş olduğunuz bilgilerinizin işlenmesinde aşağıdaki temel kuralları benimsiyoruz.

  • Web sitemizden yalnızca hizmet başvurusu yapmak ve bilgi veya görüş göndermek amacıyla bilgi girişi yapılabilmektedir.
  • Nirvana Otel söz konusu bu bilgileri, müşterilerin onayı dışında ya da yasal bir yükümlülük altında bulunmadığı sürece herhangi bir üçüncü şahıs, kurum ve kuruluş ile paylaşmamaktadır. Nirvana Otel, destek hizmetler almak amacıyla farklı kuruluşlarla çalışılması halinde, bu firmaların gizlilik standartlarımıza ve şartlarımıza uymaları sağlanmaktadır.
  • Bu sayfada yer alan taahhütlerimiz sadece web sitemiz içerisinde geçerlidir ve başka web sitelerini kapsamamaktadır. Web sitemizden başka sitelere bağlantı verilmesi halinde, bağlantı ile gidilecek diğer web sitelerinde, o sitelere ait kullanım şartları ve gizlilik politikası geçerli olacaktır. Web sitemizden reklam, banner, içerik maksatlı veya başka bir maksatla, bağlantı ile geçilen diğer web sitelerinin bilgi kullanımı, etik ilkeleri, gizlilik prensipleri, nitelik ve servis kalitesi ile bu sitelerde oluşabilecek herhangi bir maddi / manevi zarar ve kayıplardan Nirvana Otel sorumlu değildir.